Katherine Wu is schrijfster voor The Atlantic, waar ze zich bezighoudt met wetenschap. Eerder werkte ze als wetenschapsverslaggever voor The New York Times, waar ze verslag deed van de COVID-19 pandemie. Ze schrijft over besmettelijke ziekten, evolutie, ecologie en vreemde flora, fauna en microben. Ze won een Science in Society journalism award in 2021, en de Evert Clark/Seth Payne Award for Young Science Journalists in 2020. Daarnaast heeft ze een PhD in microbiologie van de Harvard University.
Deze website gebruikt cookies. Door de site te gebruiken gaan we er vanuit dat je ze accepteert. OK
Manage consent
Over onze cookies
Deze website gebruiks cookies die de gebruikservaring verbeteren. De cookies die we als noodzakelijk categoriseren worden opgeslagen door je browser en zijn essentiëel voor een goede werking van de basisfuncties van deze website. We gebruiken ook third-party cookies die ons helpen te analyseren hoe deze website gebruikt wordt. Deze cookies kunnen ook voor marketingdoeleinden worden gebruikt. Ze worden alleen door je browser opgeslagen als je daar toestemming voor geeft.
Onze noodzakelijke cookies zijn essentiëel voor het goed functioneren van deze website. De basisfuncties en beveiliging van deze website zijn hiervan afhankelijk. Deze cookies slaan geen persoonlijke informatie op.