Werkt als correspondent voor de NYT. Ze doet verslag van nieuws over de nationale eetcultuur, levert bijdragen aan NYT Cooking en maakte deel uit van een team dat in 2018 een Pulitzer Prize voor openbare dienstverlening won met hun verslaggeving over seksuele intimidatie op de werkplek. Voordat ze bij The Times kwam, schreef Kim zes jaar over eten en cultuur voor The San Francisco Chronicle en werkte ze zeven jaar als redacteur en verslaggeefster bij The Anchorage Daily News in Alaska. Severson heeft verschillende regionale en nationale prijzen gewonnen voor het schrijven van nieuws en reportages. Daarnaast heeft ze vier boeken op haar naam staan.
Deze website gebruikt cookies. Door de site te gebruiken gaan we er vanuit dat je ze accepteert. OK
Manage consent
Over onze cookies
Deze website gebruiks cookies die de gebruikservaring verbeteren. De cookies die we als noodzakelijk categoriseren worden opgeslagen door je browser en zijn essentiëel voor een goede werking van de basisfuncties van deze website. We gebruiken ook third-party cookies die ons helpen te analyseren hoe deze website gebruikt wordt. Deze cookies kunnen ook voor marketingdoeleinden worden gebruikt. Ze worden alleen door je browser opgeslagen als je daar toestemming voor geeft.
Onze noodzakelijke cookies zijn essentiëel voor het goed functioneren van deze website. De basisfuncties en beveiliging van deze website zijn hiervan afhankelijk. Deze cookies slaan geen persoonlijke informatie op.