Wendell Steavenson is al meer dan twintig jaar freelance verslaggever in het Midden-Oosten, de Kaukasus en Europa en schrijft over oorlogsrevoluties en hoe voedsel de grotere problemen van onze tijd kan illustreren. Ze schreef onder andere voor The Guardian, de Financial Times, Granta en The New Yorker en is auteur van drie non-fictie boeken en twee romans. Ze woont in Bretagne.
Deze website gebruikt cookies. Door de site te gebruiken gaan we er vanuit dat je ze accepteert. OK
Manage consent
Over onze cookies
Deze website gebruiks cookies die de gebruikservaring verbeteren. De cookies die we als noodzakelijk categoriseren worden opgeslagen door je browser en zijn essentiëel voor een goede werking van de basisfuncties van deze website. We gebruiken ook third-party cookies die ons helpen te analyseren hoe deze website gebruikt wordt. Deze cookies kunnen ook voor marketingdoeleinden worden gebruikt. Ze worden alleen door je browser opgeslagen als je daar toestemming voor geeft.
Onze noodzakelijke cookies zijn essentiëel voor het goed functioneren van deze website. De basisfuncties en beveiliging van deze website zijn hiervan afhankelijk. Deze cookies slaan geen persoonlijke informatie op.